Cjenik

A) Strojno rađeni sintetički tepisi i tapisoni zatvorenog pletiva 25,00 kn/m2
B) Strojno rađeni sintetički tepisi i tapisoni niskog flora 30,00 kn/m2
C) Strojno rađeni sintetički tepisi visokog flora (do 3cm) i prirodni tepisi niskog flora (tanki) 35,00 kn/m2
D) Strojno rađeni prirodni tepisi (deblji), strojno rađeni sintetički tepisi visokog flora (preko 3cm), sintetički tepisi s podstavom, lijepljeni tepisi 40,00 kn/m
E) Ručno rađeni prirodni tepisi kod kojih nije moguće strojno čišćenje 70,00 kn/m2
– Sakupljanje i dostava tepiha izvan grada Zagreba (isključivo na upit) 50,00 – 100,00 kn
– Sakupljanje i dostava tepiha unutar grada Zagreba BESPLATNO

MINIMALNA NAPLATA USLUGE ČIŠĆENJA JE 125,00 kn, AKO JE JEDNOKRATNI IZNOS USLUGE ZA SVE PREDANE TEPIHE NIŽI OD 125,00 kn (bez uključene naplate sakupljanja i dostave)

Načini plaćanja:

1. Gotovina
2. Transakcijski na poslovni račun (dužni ste napomenuti prilikom predaje tepiha i uplata usluge mora biti provedena prije isporuke tepiha)

Ako Vam je potreban R1 račun o istom ste dužni na vrijeme nas obavijestiti!
PDV je uključen u cijenu!

POPUSTI:

1. Ako iznos jednokratne usluge čišćenja prelazi 300,00 kn na istu odobravamo količinski popust od 10%
2. Ako iznos jednokratne usluge čišćenja prelazi 600,00 kn na istu odobravamo količinski popust od 20%

NARUČIVANJE USLUGE:

Vaše narudžbe za čišćenje možete predati:
1. Telefonski na broj 092 344 11 51 od ponedjeljka – petka od 8:00-16:00
2. Putem e-mail: pranje@tepih2go.com ili kontakt obrasca na ovoj stranici od ponedjeljka – nedjelje 0-24 (povratno Vas informiramo o zaprimljenoj narudžbi i danu sakupljanja).
3. Ako imate kućne ljubimce te su na Vašim tepisima dlake i izlučevine istih, dužni ste tepihe pripremiti tako da ih zarolate i zapakirate u najlon te zalijepite kako isti u vozilu ne bi dolazili u fizički kontakt s tepisima drugih mušterija, isto tako ste nas dužni o tome obavijestiti prilikom predaje narudžbe za čišćenje.
4. Oštećenja na tepisima ste nam dužni prijaviti kod predaje narudžbe te se ista evidentiraju i dokumentiraju kod zaprimanja u čistionici (krhkost uzrokovana starošću tepiha, prekomjerno izlaganje vlazi kod skladištenja, neadekvatno odrađeno prijašnje čišćenje, fizička oštećenja i sl.) te ako ste iste predali na čišćenje mi našom uslugom ne možemo garantirati i odgovarati za dodatna proširenja istih.

Sakupljanje i dostava na području grada Zagreba se obavlja u popodnevnim satima po unaprijed utvrđenoj ruti obilaska, naša je obaveza cca 30 minuta prije dolaska o tome Vas telefonski obavijestiti. Vaša je obaveza da nam se na poziv javite ako nije drugačije dogovoreno prilikom predaje narudžbe te da nas tepisi čekaju zarolani ispred vrata od stana (u stambeni prostor NE ULAZIMO)

Individualna prilagodba vremena dolaska ili kasnije vraćanje na lokaciju nije moguće.

Cjenik se primjenjuje od 10.04.2021.